Bibliotheek Aartselaar is een bibliotheek onder de rook van Antwerpen. HSBIB heeft hier de gehele RFID installatie gerealiseerd

De bibliotheek van Aartselaar is in februari 2015 overgegaan op de RFID zelfbediening van HSBIB. Met de komst van RFID is de bibliotheek ook aangepast aan de nieuwe mogelijkheden. HSBIB heeft een kleinere, op maat gemaakte, personeelswerkplek geplaatst zodat er meer ruimte is voor de bibliotheek. Ook de zelfbedieningsbalies zijn in een op maat gemaakt meubel van HSBIB geplaatst. en in de kleuren zoals bibliotheek Aartselaar dat graag wilde.

Er zijn in de bibliotheek 2 zelfbedieningsbalies geplaatst welke gesitueerd zijn rond een pilaar. Aan de linkerkant staat een balie voor volwassenen, rechts een lagere balie voor kinderen. Het inleveren en uitlenen van de boeken geschiedt op een van deze balies. Na het inleveren worden de boeken op een boekenkar geplaatst.

De bibliotheek heeft gekozen voor een beveiligingspoort op een vloerplaat. Normaal gesproken leveren wij een vloerplaat wanneer er, bijv. door de aanwezige vloerverwarming, niet in de vloer geboord mag worden. Bibliotheek Aartselaar heeft echter een nieuwe toepassing gevonden. Door hun beveiligingspoort op een vloerplaat te monteren blijft deze verplaatsbaar. Op die manier liepen ze geen risico om de ingang zo te verkleinen dat zij sommige spullen niet meer binnen zouden kunnen dragen.

De bibliotheek heeft gekozen voor een klantenteller van HSBIB. Wij hebben deze gemonteerd op de schuifdeur waardoor iedereen wordt geteld bij binnenkomst en bij vertrek. Op deze manier heeft de bibliotheek een accuraat overzicht van hun bezoekersaantallen.

Blijf op de hoogte

U kunt zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief van HSBIB.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten. Dan kunt u hier uw gegevens achter laten.

U kunt ons ook bellen via
+31 13 540 01 31