Op 7 juni 2014 is de bibliotheek van Westerlo heropend met de volledige zelfbedieningsmogelijkheden voor hun klanten. In de bibliotheek zijn 4 zelfbedieningsbalies geplaatst welke er voor zorgen dat klanten zelfstandig hun boeken kunnen lenen en inleveren. In samenwerking met Brocade is er door de bibliotheek voor gekozen om klanten via eld boeken te kunnen laten lenen zodat deze balies, in tegenstelling tot wat in België gebruikelijk is, zonder barcodescanners zijn opgeleverd.

Naast de zelfbedieningsbalies is ook het personeel ook voorzien van personeelswerkplekken. De personeelswerkplekken zijn in combinatie met onze itrack Tools direct te gebruiken met het bibliotheek management systeem Brocade. Het is zelfs mogelijk om de beveiliging aan of uit te zetten aan de hand van de actie die in Brocade wordt uitgevoerd.

Tevens is de bibliotheek door HSBIB voorzien van 1 beveiligingspoort met 2 panelen op onze vloerplaat. Voordeel van het gebruik van een vloerplaat is dat er niet in de vloer geboord hoeft te worden en dat alle kabels netjes weggewerkt zijn.

Blijf op de hoogte

U kunt zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief van HSBIB.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten. Dan kunt u hier uw gegevens achter laten.

U kunt ons ook bellen via
+31 13 540 01 31