Rozet is een cultureel centrum in Arnhem, gericht op cultuur, kennis en educatie. Het gebouw is ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten en werd op 10 december 2013 officieel geopend door Prinses Beatrix.

In Rozet zijn de Bibliotheek, Volksuniversiteit, het Erfgoedcentrum, Kunstbedrijf Arnhem, Kunstuitleen To-ART en café-restaurant Momento gehuisvest.

HSBIB mocht in dit prachtige gebouw voor de bibliotheek Arnhem de boekensorteermachine, zelfbedieningsapparatuur en detectiepoortjes (inclusief bezoekerstellers) van het merk 3M leveren. Daarnaast werden diverse personeelswerkstations geïnstalleerd.

In het Erfgoedcentrum werd een losse bezoekersteller geïnstalleerd. Deze werkt onafhankelijk van de detectiepoortjes in het gebouw, maar is wel aangesloten op het centrale monitoringsysteem. Op dit monitoringsysteem is, naast de apparatuur in Rozet, ook de 3M-apparatuur in Kronenburg aangesloten. Op deze manier kan vanuit Rozet bewaakt worden of de apparatuur wel online is, het aantal innames via de sorteermachines monitoren, het aantal bezoekers (in/uit) rapporteren, het aantal alarmen bewaken, etcetera.

Bibliotheek Arnhem kende ook de primeur van de intelligente displaytafels. Deze werden door HSBIB ontwikkeld om de catalogus realtime en continu te updaten met de op een tafel aanwezige boeken.

In de wijkvestigingen Kronenburg en Presikhaaf werden selfchecks van het merk itrack geïnstalleerd.

Ook de Jeugdbibliobus werd van nieuwe zelfbedienings apparatuur voorzien. Deze werkt via de eveneens door HSBIB geleverde mobiele verbinding realtime samen met het bibliotheeksysteem VSMART.

Blijf op de hoogte

U kunt zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief van HSBIB.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten. Dan kunt u hier uw gegevens achter laten.

U kunt ons ook bellen via
+31 13 540 01 31