De bibliotheek van Lede is het nieuwe jaar goed begonnen. In de week voor kerst hebben we daar een geheel nieuwe RFID installatie geïnstalleerd. Het hele proces van conversie tot installatie heeft ongeveer 8 maanden in beslag genomen.

Er is 1 lange zelfbedieningsbalie geplaatst met 2 uitleenpunten. De uitleenpunten zijn in hoogte aangepast zodat er ook een balie beschikbaar is voor kinderen en gehandicapten. De RFID zelfbedieningsbalies zijn bedoeld enkel als uitleenbalie

Voor de zelfbedieningsbalie vlak bij de entree zijn 3 intelligente boekenkasten geplaatst. Deze boekenkasten zijn geplaatst in een carré opstelling waardoor de kast vanuit alle zijden bereikbaar is. Aan de open kant is een metalen rek geplaatst waar folders en andere materialen aangeboden kunnen worden. Op deze manier ontstaat een mooie dichte kubus.

De intelligente boekenkasten en RFID zelfbedieningsbalies zorgen voor een kortere wachttijd voor klanten. Door de inzet van een gescheiden inlever- en uitleenstroom wordt dit effect ook nog versterkt.

Blijf op de hoogte

U kunt zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief van HSBIB.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten. Dan kunt u hier uw gegevens achter laten.

U kunt ons ook bellen via
+31 13 540 01 31