Over HSBIB

NO CHALLENGE NO GLORY

HSBIB is ontstaan op 1 januari 2016 uit een fusie tussen HSPRO bibliotheek systemen en itrack. Beide organisaties zijn al geruime tijd actief als RFID leveranciers bij bibliotheken in Nederland en België. Door de fusie ontstond een beter uitgeruste service organisatie waardoor wij nog beter in konden spelen op de verschillende wensen van onze klanten.

Ooit gestart als automatiseerder voor het MKB hebben wij in 2004 onze eerste klant voorzien van RFID zelfbediening en zijn wij inmiddels al 12 jaar actief met RFID zelfbediening. Met ruim 170 klanten strekkend van Terschelling in Nederland tot Nieuwpoort in België levert HSBIB RFID oplossingen bij o.a. bibliotheken, universiteiten en hogescholen in de gehele Benelux.

Service is onze core - business!

Het hoogste doel van HSBIB zijn tevreden gebruikers. Dit willen wij bereiken door excellente service te bieden aan al onze klanten. Doordat wij onze producten in eigen huis ontwikkelen hebben wij volledige controle over de complete keten van RFID producten. Van zelfbedieningsbalie tot intelligente boekenkast en van handheld-reader tot display tafel, alles in eigen beheer ontwikkeld onder de naam itrack RFID. Dat geeft ons de unieke mogelijkheid uw wensen tot in de details in te vullen.

Onze service engineers staan 7 dagen per week voor u klaar en zijn onderweg om u zo snel mogelijk te helpen wanneer storingen ontstaan. In 97% van de gevallen is een storing op afstand op te lossen en hoeft er geen bezoek plaats te vinden. Een telefoontje is vaak voldoende om uw problemen op te lossen.

Onze service engineers zijn de mannen die u helpen bij de meest ongewone situaties. Bij HSBIB heeft echter iedereen een gereedschapskist in de auto. Dus ook wanneer één van onze accountmanagers u een bezoek brengt dan kan hij u meestal direct helpen. U ziet: HSBIB is gebouwd op het bieden van de beste ondersteuning die u als bibliotheek nodig kunt hebben.

Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw bibliotheek. Mocht u dus een vraag hebben dan kunt u die altijd stellen. Ook als u nog geen klant bij ons bent zijn wij u graag van dienst.

Onze producten

Wij zijn trotse verdeler van de volgende RFID zelfbediening merken:

Blijf op de hoogte

U kunt zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief van HSBIB.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten. Dan kunt u hier uw gegevens achter laten.

U kunt ons ook bellen via
+31 13 540 01 31